Ontdek onze diensten

Jaarlijks vertrouwen veel mensen en bedrijven op onze aanpak en onze bouwkunsten. Dankzij onze menselijke benadering kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden. Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen, maar we bieden nog veel meer, zoals: metselwerk, aanleg terrassen, gevelwerken, steenstrips, renovaties, vloerwerk, afbraakwerken, grondwerken, tuinaansluitingen, …

Delerue Bouw en Renovatiewerken

Metselwerk

Met een rijke ervaring en een ongeëvenaarde vakkundigheid garanderen wij kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau. Als gespecialiseerd renovatiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om uw project tot in de kleinste details te verzorgen.

Zoekt u een betrouwbare partner om een solide en stevige constructie te realiseren? Bij Delerue bent u aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en eisen en zorgen voor een perfect resultaat waar u jarenlang van zult genieten.

Overweegt u een wijziging in de indeling van uw woning? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om het verplaatsen van deurgaten of ramen, of het dichtmetselen ervan, wij hebben de expertise om uw woning aan te passen naar uw wensen. Onze professionele uitvoering staat garant voor kwaliteit en precisie, van begin tot eind.

Ook voor kleine metselwerken en het bouwen van tuinmuren kunt u vertrouwen op Delerue bouw- en renovatiewerken. Of het nu gaat om het herstellen van een scheur in een muur of het realiseren van een nieuwe tuinmuur, wij streven altijd naar een perfect resultaat. Met oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, kunt u rekenen op een duurzame oplossing die aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Aanleg terrassen

Delerue Bouw- en Renovatiewerken is gespecialiseerd in  het aanleggen van opritten en terrassen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise garanderen wij hoogwaardige resultaten die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden voor de aanleg van opritten en terrassen. Of u nu kiest voor tegels, klinkers, kleiklinkers, grind of andere materialen, wij zorgen voor een professionele installatie die duurzaamheid en esthetiek combineert. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw project, zodat uw oprit of terras perfect past bij uw stijl en behoeften.

 

Afbraakwerken / Sloopwerken

Bij Delerue Bouw- en Renovatiewerken gaan we verder dan alleen het strippen van individuele kamers; we zijn gespecialiseerd in het professioneel strippen van volledige woningen. Of het nu gaat om een oud huis dat gerenoveerd moet worden of een pand dat gesloopt wordt voor nieuwbouw, wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt afgebroken en verwijderd. Voor specifieke renovaties, zoals keuken- of badkamerrenovaties, kunnen wij ook afzonderlijke kamers strippen, waarbij we vloeren, ramen en plakwerk verwijderen, zodat de aannemer direct aan de slag kan met de werken.

Maar onze expertise beperkt zich niet tot woningen alleen; we bieden ook afbraakwerken voor oude koterijen en garages. Ons team staat klaar om deze structuren veilig en efficiënt af te breken, zodat u ruimte kunt maken voor nieuwe projecten.

Bij Delerue staat professionaliteit centraal in al onze afbraakwerkzaamheden. We voeren alle projecten uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat het terrein netjes wordt achtergelaten. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vakmanschap voor al uw afbraakprojecten.

 

Gevelwerken

Bij Delerue Bouw- en Renovatiewerken begrijpen we de cruciale rol die de gevel van uw woning speelt, zowel op esthetisch vlak als voor het behoud van de structurele integriteit. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan gevelrenovatiediensten aan. Of het nu gaat om herstelwerkzaamheden aan de gevel, het vernieuwen van de gevel, voegwerkzaamheden of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding, wij zijn er om uw gevel te transformeren.

Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan gevels. We analyseren de problemen nauwkeurig en bieden duurzame oplossingen om de oorspronkelijke staat van uw gevel te herstellen. Of het nu gaat om het repareren van scheuren, het vervangen van beschadigde stenen of het herstellen van voegwerk, wij zorgen voor een grondige en professionele aanpak.

Wanneer het tijd is om uw gevel te vernieuwen, kunt u vertrouwen op het team van Delerue. We bieden diverse mogelijkheden aan, zoals het plaatsen van parament, gevelstenen, … . We luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste opties die aansluiten bij uw woning en smaak. Afhankelijk van uw keuze kunnen we ook isolatie integreren, waardoor de energie-efficiëntie van uw woning verbetert.

 

Tuinafsluitingen

Welkom bij Delerue bouw- en renovatiewerken, dé partner voor al uw tuinafsluitingen! Geef je tuin de perfecte finishing touch met onze hoogwaardige afsluitingen. Of je nu kiest voor klassiek hout, eigentijdse metaalconstructies of een andere stijl, wij bieden een breed scala aan opties om je tuin te omheinen en te beschermen. Vertrouw op ons vakmanschap en onze expertise voor een duurzame en stijlvolle afsluiting die naadloos aansluit bij jouw buitenruimte. Laat ons je helpen om van je tuin een oase van privacy en schoonheid te maken waar je jarenlang van kunt genieten!

 

Contacteer ons

Izenbergestraat 136
8691 Izenberge

info@delerue.be
+32497933987